nytt år

jaha då var det 2009. ska försöka att komma ihåg det.
2008 gick så fort att jag knappt hann att reflektera över vad som hände då.
men det största som ingen glömmer är väll att vår lilla prins lejonhjärta kom till världen.

sen jag skrev sist har jonte hunnit med en hel massa saker.
till exempel så har vi haft överrasknings fest för mammas kompis mimmi, men lille herrn tog lixom över festen lite till en början men sen barka det hän så att säga, jag ingen dansade direkt på borden men det va inte långt ifrån. evis och mimms va regält i gasen. så himla kul att alla kunde komma och att mimms blev så glad och överraskad.

sen har vi varit gos gammelmormomr och gammelmorfar och ätit mat och träffat mammas kusiner, det va kul och även här stal lilleman showen.

nyåret firade prinsen i krorkek hos gammelfaster med familj. det va en bra kväll innehållandes det mesta, tårar i ögonen pga lilleman, skratt och skrän, grevinnan och betjänten och tolvslaget. då var jonte inbakad i filt och en stor jacka mamma lånat av faster.
roligt var att du inte reagerade ett dugg över raketerna trotts att vi stod ute mitt ibland dom. du somnade så sött och var lugn som en filbunke. låter lovande,

nu ligger du i din vagga och försöker somna och mamma och pappa sitter på helspänn för vi testar julklappen vi fick (bebisövervakare) än så länge så går det ganska bra får se om det kan bli en rutin.........men det är nog lite tidigt att hoppas på du är ju bara en lite plutt än så länge.

nu ska mamma mysa med pappa för en gång skull......
over and out
pözz o kjam


Kommentarer
Postat av: Johanna

Va kul att du uppdaterat!!! :) Låter som ni hade det bra nyår & er lilla lejonhjärta verkar ju helt underbar & snäll!



God fortsättning!



Johanna



Föresten, hälsa mimmi!!!! :)

2009-01-02 @ 09:20:23
URL: http://johannnis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0