och dom säger att han är lik pappa.....


ja släkten vem är vem.......
det finns tre av "våra barn" med bland bilderna....
gissa vem de tre kan vara.....


                                                                       

puh....

just det PUH!!!!!!!!!!!!
idag har vi tagit en underbar promenad. chansade lite och gick till gammelmormor/morfar i klocket, men som jag anade så va de inte hemma utan på landet. det gjorde inte så mkt utan det va bara att vända hem i solskenet igen. det är hela 9 grader varmt ute. helt otroligt. vi gick hemmifrån 11.10 och kom hem 13.35


och en annan sak.......... HALVARS har öppnat......då måste det vara vår!!!!!

läste på en väns blogg att hennes lilla parvel vänt sig från mage till rygg...fantastiskt..tänk var mycket nya saker som händer med de små liven från dag till dag.
lejonhjärta är så pass stadig i benen nu att man vågar släppa honom i ½ sekund!!!! stort mkt stor trotts att det är en så futtig tid man kan släppa honom...

nu ska jag ut och "ta över" vår son eftersom pappa ska åka och spela badminton.

over and out

massor att berätta

jepp det har varit full fart sen jag sist skrev.

i onsdags så blev det i alla fall sprutor, lejonhjärta va så duktig gnällgrät lite men det kändes mest som om han gjorde det bara för att det förväntas av de små liven.

sen så har vi varit ute och gått massor i den varma och sköna vår solen, den vi inte fick ha kvar så många dagar..... ;(

igår (fredag) lämnade mamma och pappa lilleman hos farmor och tage. han skulle sova där för att mamma och pappa skulle på hårdrockskonsert/tävlling. det gick så bra när vi kom till farmor. pappa ringde vid 21.30 och då sov han som en liten gris, han skötte sig exemplariskt. så idag när vi hämtade honom så va alla utsövda (något bakis) och glada att se varann igen. nu ligger far och son och kelar i soffan medan jag plitar ner detta men jag ska snart in och mysa tillsammans med dom.

                                                           
lejonhjärta ska flytta hemmifrån         tage och jonte                                  farmor och jonte

lååååångpromenad i solen

jepp jepp på förmiddagen så va vi ute på en superlång promenad. i nästan två timmar va vi ute och det va helt fantastiskt skönt. efter promenaden så har vi myst och kelat i soffan.

nu ligger lilleman hos pappa och slappar och snackar medan jag passar på att skriva ett par rader mellan tvättstugebesöken....

jag tycker inte alls att lejonhjärta är lika hostig och snorig längre så imorn blir det sprutor.. får se hur det upplevs....

EM-kval

jo det där om att det va en snabb och effektiv förkylning va visst bara lureri för jag har legat däckad sedan i onsdags.
men igår(sön) mådde jag bättre och tur va väl det för då skulle det ses handboll.
sverige - montenegro i himelstalundshallen, norrköping.

sverige vann och är nu klara för EM



effektiv och däckande förkylning

ja herre gud jag fattar inget..
igår låg jag halt däckad med hosta, snoreri och feber och idag är jag bara lite snorig och hostar någon enstaka gång?!?!?!?!
jag fattar ingenting.. skönt men konstigt..

det va den mest effektiva förkylning jag någonsin varit med om....

kanske en promenad i solen eller man kanske ska hålla sig inne tills imorn så man inte lurar tillbaka basiluskerna

snoreri snorera

ja usch ja jag ligger här och snorar..och lejonhjärta hostar.. inget kul har vi. det blev som jag befarade ingen spruta idag, vi ska tillbax nästa vecka om han slutat hosta.

men han är en stor kille nu:
61,5 cm
5840 g

trodde jag ja

riktigt ruggigt sur på denna sida......................det bara försvinner.....eller så är det jag som har en sådan inverkan på datorer..


men men lejonhjärta sov ju hela nätter förra veckan, det va tydligen bara en tillfällighet för nu är vi tillbax igen med mat 20, 02 och 06.

han är rosslig och hostig vår lilleman. låter inte kul i bröstet på honom. men det har inte satt sig på humöret och tur e väl det..

lillemann har oxå hunnit att bli 3 månader och det ska vi firqa med vaccination imorn. får se hur glad han är efter det.....

hörde oxå att en vän ska gifta sig.. GRATTIS hoppas ni får det helt underbart....
(jag lär då aldrig bli gift)

nu ska jag gå ner i tvättstugan och hänga tvätt

           
gammelmormor/morfar             GLAAAAAAD               morfar och jag                              hmmmm.....

har man inte jobb så ser man till att man får

jo som jag skrev i förra inlägget så misslyckades jag totalt med min målning av hall.
men efter att jag kört ut killarna i mitt liv så blev det ett rätt lyckat resultat trotts allt....men jag höll på i ca ett dygn i sträck!!
inte nog med det, nu när jag ändå var varm i renoveringskläderna så beslöt jag mig för att mosaik-kakla i köket...
något som jag planerat sedan någon gång i oktober-november förra året...
och som sagt har man inte jobb så ser man till att få det......



kaklet är det som blev över när vi renoverade badrummet...
jag har själv slagit de stora bitarna i tu för att få mosaik (vad tänkte jag egentligen!?!?!?)
såhär långt kom jag innan fixen var slut....
det tog ca 5-6 timmar tror jag.......
och så har jag typ 3 gånger så mkt kvar att göra................
har man inte jobb så ser man till att man får det!!!!!!!!!!!!!

jepp jepp...
en annan glad sak som hänt är att lejonhjärta sov hela natten igenom utan att vakna för mat...
MEN han höll mig ändå vaken eftersom han stup i kvarten spotade ut nappen och gnydde efter den i sömnen..
men han sov och jag slapp att masa mig ur sängen... får se hur det går inatt..



jag tror att det är nått fel på vår son....den där tungan är alllllllllllllldrig innuti hans mun........den är kanske för stor!?!?!?!?!

lägenhets h----te!!!!

mmm tänkte att jag skulle måla om lite grann i hallen....det fick jag sota för. all jävla tapet släppte in till betongen........ varför skulle jag ge mig på det??? så nu får sambo och barn fly fältet för att undvika allt damm.

stora killen

ny vecka nya utmaningar.
idag ska jag börja ta tag i döfläsket, ska träna danspass på friskis, ska bli kul men vet inte hur kul jag kommer att tycka det är imorgon. jag köpte friskis kort förra veckan, en av anledningarna till att jag gjorde det var för att få träna på dagarna(föräldrapass då barn är tilåtna) men inte då när jag köpt kortet så får jag reda på att det inte finns föräldrapass längre...snacka om att jag blev besviken. så nu får jag träna på kvällarna istället. kanske kan bli skönt att komma hemifrån utan den lille....

jepp jepp lejonhjärta har blivit en STOR kille. i fredags var vi på bvc igen. nu har lilleman blivit 58,5 cm och väger 5400g. (ännu en anledning till att jag behöver träna om han rusr i vikt på detta sätt)

nu ska jag vila innan träningen för sova får man inte göra mkt nu för tiden, vi var lyckligt lottade i början och får sota för det nu!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0